Som ni vet så var jag i London förra veckan på min födelsedag. 
Som sagt, jag visste först inte vart vi skulle utan fick reda på det när vi var på flygplatsen. Gaashh va glad jag blev! 
Jag ville så himla mycket att åka till London, det va va en stor önskning<3 
Efter ungefär 3 timmars flyg, kom vi äntligen fram men något hemskt hände. Som jag berättat, min kamera och våra mobiler blev blöta eftersom MAMMAS vattenflaska öppnades i MIN väska! 
Mobilerna överlevde men kameran.... Öppnades inte, fastnade osv... 
Jag fick panik för jag tänkte filma en video (London resan) 
Första dagen iallafall åkte vi en Tour Bus lite runt i London.
Andra dagen åkte vi på en båt (London Cruise) till London-bron & Tower. 
Efter det gick vi till Westminster Abbey (bredvid Big Ben). Den dagen kunde man få komma in gratis till Palace Of Lords och vi hann till och med lyssna på hur vissa Lorder hade debatter. 
Vi besökte även Nationella Gallerian där vi såg en känd tavla där man kan se en skalle i perspektiv från högra sidan av tavlan, annars ser skallen helt flat ut. 
Till slut kom vi hem klockan 22.00. (23.00-svensk tid) 
Den tredje dagen fyllde jag 13 år!! Yeyy! 
Först åkte vi till en känd marknad där det fanns Amazing & expensive stuff, sen tog vi en promenad till parlament, där Drottning Elizabeth blev "kronad" eller va det kallas, hehe...och sen åkte vi till Madame Tussoe! 
På kvällen hann vi gå och shoppa lite på Oxford Street😍 jag gick till Victorias Secret affären och dog där! 3 VÅNINGAR OCH TRAPPORNA ÄR GJORDA AV GLAS/SPEGEL SOM SKIMMRAR I OLIKA LJUS!!! Omg, drömmen😍✋
Fantastisk dag! 
Och på fjärde dagen  åkte vi till Harry Potter museet. Jag rekommenderar verkligen alla att åka dit för det är sjukt coolt där! Massa dekorationer, film om hur allt var osv.

På måndag morgonen var vi hemma i Sverige. Jag hade en otrolig resa och vill gärna tillbaka till London för att hinna lite mer där!