Gash Va roligt det var med Ellinor som hängde med mig till grönan! Vi har velat det hela sommaren och nu äntligen, gjorde vi det! 
Så stolta är vi också efter att ha planerat allt själva! Tåg, tid, grönalund, promenad osv. Alltså, har vi räknat ut allt. 
Lördag:
Spontant bestämmer vi att jag ska sova över hos Ellinor och på morgonen så tar vi buss till Centralen och tar tåget 10.11 
Det blev ju inte riktigt som vi trodde...
Vi kom försent till bussen och därför behövde vi cykla till Centralen. Sedan, 10.09 köper vi biljetter och rusar till tåget. Ingen trodde ju att vi skulle hinna. Men vi hann. 

När vi kom till Stockholm, så bestämde vi oss för starbucks och sedan far vi vidare. Vi tog bilder (x1000) , gick igenom stan, besökte affärer, och till slut kom vi fram till Gröna Lund!
Det var såå himla roligt där! Ändå om vi stog i kö i 30-40min för varje grej vi skulle åka... 
Jag måste bara berätta en grej. 
Det var första gången i mitt liv när jag åkte ganska högt fritt fall och TILT! 
Jag är fortfarande inte säker på om Ellie ville verkligen åka fritt fall och särskilt TILT men det gick ju... Bra.. ;) 

Justdet, jag glömde ju säga att vi nästan kom försent till tåget påväg mot Uppsala kl 20.11 :))) aah, det blev bara lite missförstånd <3 haha. 
Jag får också passa på att säga väldigt väldigt stort tack till Ellinor som gjorde sista helgen av sommaren till toppen!! ❤️❤️❤️❤️ du är bara bäst! 






grönalund,