Jag hann inte blogga igår för kom hem väldigt väldigt seeeent. 
Men min morgon började såhär:
Jag vaknade åt frukost och plötsligt säger min mamma att jag ska klä på mig och vi ska cykla till mammas vän för att hämta mågot. Jag, i pyjamas vill självklart inte för det är svinkallt ute men efter nån timme klär jag på mig som en snö gubbe med tusen plagg på mig och vi åker. 
På vägen dit tog jag bilder i skogen när vi åkte och dem ser ni här. 

När vi kom tillbaka hem skulle min mamma egentligen åka till Stockholm till en teater operett så hon frågade mig om jag ville åka. Självklart sa jag "jaaaaaa" eftersom jag var där 2/3 år sedan där jag hörde den franska låten på piano<3 
Vi åkte tåg, när vi kom fram var det min mammas vänner som väntade på oss för att vi skulle gå på en resturang - det va super gott. 
Klockan 7 (kväll) så började teatern och jag kan inte beskriva hur bra dem va! De sjöng starkt, dansade, pratade, hade fina kostymer och va roliga! Super nöjd! 

Den 31 december tror jag att vi kommer åka på en avderas föreställningar igen och då kommer vi vara i någo spegel sal och kl halv 12 kan man gå ut på någon slags balkong och se dem fina Stockholms fyrverkerierna!!!! 
Stockholm outfit: 
Tröja - H&M // jeans- Cubus // skor - UGG's 



När vi var påväg hem så va pumporna borta! Fett creepy.. 





#stockholm #operett #teater #hello #winter #bye #autumn #cold,